Don´t follow the stream

Alla inlägg den 12 januari 2009

Av erika - 12 januari 2009 08:07

Ja vilken underbar helg ja haft me min lilla underbara familj=). Hela jul o nyårshelgen har vare toppen, har varit så skönt o haft Niklas hemma så mycket, kommer inte ihåg när han var hemma så här mycke senast. Så lite tråkigt är det allt o vara tillbaka till vardan igen.. Men men, finns inget o göra åt det.

I lördas gjorde vi inte så mycke, slöade halva dan typ. Sen när vi fundera på vad vi skulle käka till middag kom jag med den briljanta idén att vi skulle fara på hornö o käka o Niklas va inte sen o nappa på den idén =). Så  till klockan 6 var vi där, de blev visst trerätters!=P. Har aldrig ätit de där förrut men allt var riktigt gott!!! Hampe åt pannkaka o glass o sen åt han efterätt med oss oxå, vi delade på både förrätten o efterrätten, annars skulle vi aldrig ha orkat! Sen for vi hem o fortsatte o inte göra nånting;)...

Igår for vi först upp till stugan me barna o hundarna. Tog med Hampes bob o drog han på den osså drog vi Simon i vagnen o gick på ett skoterspår, eftersom det var så varmt så hade det ju börjat tina o snön blev "mjuk" så det var riktigt jobbigt ibland även om vi inte gick nå långt. Hundarna sprang som bara den, speciellt Lukas, Tjabo orkar inte så mycke eftersom han är så gammal. Vi har ju både Tjabo o kissen Holly här nu då mamma o pappa e på Lanzarote, så 2 katter o 2 hundar, har aldrig vare me om så mycke hår tro ja!

Iaf så efter att vi kom hem igår titta vi på trolltyg i tomteskogen o sen så for jag o Hampe o handla o sen kockade jag ihop en suuupergod kyklinggryta! Den är sååå god! Så helgen ha bestått av familjemys o go mat kan man säga, perfekt me andra ord!  

Idag ha då Hampe börja på dagis igen, tro han tyckte de va skönt o få leka lite, drygt o kliva upp på morron bara;). Imorse fick ja väcka båda grabbarna fast ja helst bara ville fortsätta sova! Kan säga att de tär inte speciellt motiverande o kliva upp då båda ungarna sover!

Nä nu ska ja ta o städa lite tro ja, stöka undan de sista av julen, har två fönster kvar sen e de klart, skönt!

bajj bajj

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du mig?
 Japp!
 Nä, ha iiingen aning om vem du är
 Vet vem du är men inte mer än så
 Lite grann

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards