Don´t follow the stream

Alla inlägg den 8 mars 2012

Av erika - 8 mars 2012 09:33

Har precis gett Minna lite gröt så då tänkte jag att jag skulle ta o tipsa alla er småbarnsföräldrar som kanske snart ska börja med gröt om en superbra sked att mata med! Nämligen  Bambinos böjda sked=) Synd att man inte ser bilden från sidan bara för nu ser man inte att den är böjd, men den är jättebra! Sen så finns ju även en sked där det är silikon längst fram men den har jag inte prövat, men jag tror att den är bra oxå!

   

Bambino har många bra babysaker, som flaskor o skedar o muggar o sådär=) Men när det gäller nappflaskor så tycker jag att mam´s flaska är helt klart bäst! Lätt o få i vällingpulvret o lätt att diska o så =) Fast med flaskor är det ju som med nappar, det är ju upp till bebisen vad som duger! =) Vad gäller nappar så har mina barn bara vela ha esska t.ex =)

Det är en hel vetenskap med alla babygrejjor! Finns för mycke på marknaden  helt enkelt! Barnvagnar ska vi inte ens prata om ;)

Av erika - 8 mars 2012 07:08

Gick lika bra med sovmorgon idag! ;) Men ligg kvar i sängen än iaf, jag & Minna. Grabbarna, iaf Simon ser på film. Vet inte om Hampe vaknat än men de lär han väl ha gjort..

Vet inte vad vi ska göra idag, skulle ha hitta på nåt men jag vet inte vad? Trött e ja oxå, Simon ha börja kommit in till oss varje natt så man sover som en kratta. Man märker inte när han kommer, men man vaknar av att han brer ut sig över halva sängen osså få jag o Niklas dela på andra halvan :p. Nä nu ska ja se klart reprisen av big brother, sen få vi se vad dagen har att erbjuda! SKulle behöva åka o handla, men det är sådär roligt att ha alla 3 med sig då ;)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du mig?
 Japp!
 Nä, ha iiingen aning om vem du är
 Vet vem du är men inte mer än så
 Lite grann

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards